Proszę również o zgłoszenie składu swojej delegacji w poniższym wątku:
https://zkrr.vnacja.pl/forum/viewtopic
Nie, nie stawił się jeszcze. Napisał mi, że będzie mógł od 14 września. Z drugiej strony Norbert de Catalan nie może od 15, a 12 września już każdemu pasował. Zapytałem Cesarza, czy nie mógłby wysłać do 14 września nikogo na zastępstwo, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Niezręcznie byłoby zaczynać obrady bez Niemiec, więc myślę, że moglibyśmy jeszcze nieco poczekać, dopóki ktoś z Niemiec się nie pojawi.Friedrich von Baden pisze: ↑12 wrz 2025, 15:24 Cesarz @August von Hohenzollern już się stawił na szczycie? Nie patrzyłem jeszcze i dlatego pytam.
Ja mogę być drugim w delegacji, ale obawiałbym się, że wtedy ciężar polityki zagranicznej Niemiec znowu spadnie na mnie, a ja mam poza cesarstwem niemieckim także inne obywatelstwa jak np. RON, czy Rotrii. Choć Rotria nie posiada czegoś takiego jak obywatelstwa, no ale jestem Patriarchą, a zatem głową Państwa Kościelnego i nie wiem czy nie byłby to problem aby głowa innego państwa wypowiadała się w imieniu drugiego.Mateusz Brzęczyszczykiewicz pisze: ↑12 wrz 2025, 16:01Nie, nie stawił się jeszcze. Napisał mi, że będzie mógł od 14 września. Z drugiej strony Norbert de Catalan nie może od 15, a 12 września już każdemu pasował. Zapytałem Cesarza, czy nie mógłby wysłać do 14 września nikogo na zastępstwo, jednak nie otrzymałem odpowiedzi. Niezręcznie byłoby zaczynać obrady bez Niemiec, więc myślę, że moglibyśmy jeszcze nieco poczekać, dopóki ktoś z Niemiec się nie pojawi.Friedrich von Baden pisze: ↑12 wrz 2025, 15:24 Cesarz @August von Hohenzollern już się stawił na szczycie? Nie patrzyłem jeszcze i dlatego pytam.
Po prostu tak zostało ustalone. Jedne osobie nie pasowało tak, drugiej inaczej no i trzeba było dotrzeć kompromis. Ja mogę tymczasowo reprezentować cesarstwo niemieckie do czasu aż Cesarz się zjawi.August von Hohenzollern pisze: ↑13 wrz 2025, 9:29 Ja zawiadamialem ze w realu jestem niedostępny do 14 września i prosilem o przesunięcie. Niestety moja prośba nie została uwzględniona.
Jezeli Wielki Ksiaze może proszę mnie reprezentować