Vaarland League
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Re: Vaarland League
@Kajetan Sikorski zastanawiałem się nad tym czy Pan jako Admin naszej Vaarland League, nie potrzebowałby pomocy. Znam się trochę na X11 gdyż grałem w tę grę z różną częstotliwością mniej więcej od 2020 roku. Także jakbyście potrzebowali może pomocnika, asystenta, to mógłbym wam nieco pomóc. Chyba nawet asystentów w lidze może być więcej niż jeden. Ale pewny nie jestem. Trzeba by poczytać.

Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

- Kajetan Sikorski • Stempel
Myślę, że pomoc może mi się przydać.Friedrich von Baden pisze: ↑04 lut 2024, 14:20 @Kajetan Sikorski zastanawiałem się nad tym czy Pan jako Admin naszej Vaarland League, nie potrzebowałby pomocy. Znam się trochę na X11 gdyż grałem w tę grę z różną częstotliwością mniej więcej od 2020 roku. Także jakbyście potrzebowali może pomocnika, asystenta, to mógłbym wam nieco pomóc. Chyba nawet asystentów w lidze może być więcej niż jeden. Ale pewny nie jestem. Trzeba by poczytać.![]()
![]()
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Wszystko na razie jest w porządku. Możliwie, że źle napisałem moje słowa. Po prostu się oferuję jako asystent ligi. Jest w ustawieniach ligi taka możliwość aby wskazać asystentów, to też oferuję moje usługi i pomoc w administrowaniu ligą.Kajetan Sikorski pisze: ↑04 lut 2024, 14:47Myślę, że pomoc może mi się przydać.Friedrich von Baden pisze: ↑04 lut 2024, 14:20 @Kajetan Sikorski zastanawiałem się nad tym czy Pan jako Admin naszej Vaarland League, nie potrzebowałby pomocy. Znam się trochę na X11 gdyż grałem w tę grę z różną częstotliwością mniej więcej od 2020 roku. Także jakbyście potrzebowali może pomocnika, asystenta, to mógłbym wam nieco pomóc. Chyba nawet asystentów w lidze może być więcej niż jeden. Ale pewny nie jestem. Trzeba by poczytać.![]()
![]()
Jeśli znajdzie się coś z czym nie dam sobie rady, to na pewno skorzystam. A czy teraz jest coś, co robię nie tak?
Proszę śmiało mówić, bo być może nieumyślnie robię coś źle.

Będę miał to na uwadze. Dziękuję serdecznie.Friedrich von Baden pisze: ↑04 lut 2024, 17:26Wszystko na razie jest w porządku. Możliwie, że źle napisałem moje słowa. Po prostu się oferuję jako asystent ligi. Jest w ustawieniach ligi taka możliwość aby wskazać asystentów, to też oferuję moje usługi i pomoc w administrowaniu ligą.Kajetan Sikorski pisze: ↑04 lut 2024, 14:47Myślę, że pomoc może mi się przydać.Friedrich von Baden pisze: ↑04 lut 2024, 14:20 @Kajetan Sikorski zastanawiałem się nad tym czy Pan jako Admin naszej Vaarland League, nie potrzebowałby pomocy. Znam się trochę na X11 gdyż grałem w tę grę z różną częstotliwością mniej więcej od 2020 roku. Także jakbyście potrzebowali może pomocnika, asystenta, to mógłbym wam nieco pomóc. Chyba nawet asystentów w lidze może być więcej niż jeden. Ale pewny nie jestem. Trzeba by poczytać.![]()
![]()
Jeśli znajdzie się coś z czym nie dam sobie rady, to na pewno skorzystam. A czy teraz jest coś, co robię nie tak?
Proszę śmiało mówić, bo być może nieumyślnie robię coś źle.
![]()
I prawdopodobnie za kilka dni zwrócę się do Szanownego Trenera z prośbą o pomoc w organizacji konfernecji ligi, najprawdopodobniej w Cesarstwie Niemieckim.
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Dobrze, ogarniemy ten temat. 

C.K.S. Konstantynopol - Orzeł Kraków 6 - 0 (6 - 0)
Bez większej niespodzianki CKS Konstantynopol wysoko pokonuje drużynę z Krakowa. Ciekawe jest to, że wszystkie 6 goli Konstantynopol strzelił w ciągu pierwszych 36 minut (między 6. a 36. minutą spotkania).
Orania Tarnów - Kopnięcia Grzmotu 0 - 1 (0 - 1)
Hit 8. kolejki. Karny w 30. minucie dał Kopnięciom prowadzeniem. Bardzo wyrównane spotkanie.
Olimpiakos Smargońsk - RCD Valencia 4 - 0 (2 - 0)
Spodziewane wysokie zwycięstwo lidera nad ostatnią drużyną w tabeli.
MKS Soluck - Pogoń Radziwiłł 1 - 2 (1 - 0)
Piłkarze z Solucka schodzili na przerwę, prowadząc 1:0. W drugiej połowie Pogoń wykorzystała dwa rzuty wolne (71', 79') i w ciągu zaledwie 10 minut przechyliła szalę zwycięstwa na swoją korzyśc.
Kularze Brzesc - Karlsruher FC 0 - 5 (0 - 5)
Wysoka wygrana niemieckiej drużyny nie jest zaskoczeniem. Tu również ciekawostka - wszystkie 5 goli padło w pierwszej połowie.

RCD Valencia - Kularze Brześć
Pogoń Radziwill - Karlsruher FC
Orzeł Kraków - MKS Soluck
Kopnięcia Grzmotu - C.K.S. Konstantynopol
Bayern München - Orania Tarnów
Hitem kolejki będzie mecz Bayern München - Orania Tarnów.

Pogoń Radziwiłł - Karlsruhe FC 3 - 2 (2 - 0)
Zwycięstwo Pogoni w dosyć wyrównanym meczu.
RCD Valencia - Kularze Brześć 2 - 1 (2 - 0)
Pierwsze zwycięstwo skarlandzkiej drużyny z Walencji w tym sezonie.
Kopnięcia Grzmotu - CKS Konstantynopol 3 - 0 (1 - 0)
Bolesna klęska cesarskiego klubu z Bizancjum.
Orzeł Kraków - MKS Sołuck 0 - 3 (0 - 2)
Kolejna duża porażka Orła Kraków, tym razem z drużyną turetycką.
Bayern München - Orania Tarnów 2 - 1 (1 - 1)
Na ten mecz czekali wszyscy. Gdyby nie nieuznany przez sędziego gol w 10', mielibyśmy remis.

Dużo zmian w środkowej i dolnej części tabeli. O dwa miejsca w górę awansują Pogoń Radziwiłł oraz RCD Valencia.
C.K.S. Konstantynopol - Bayern München
Karlsruher FC - Orzel Kraków
RCD Valencia - Pogon Radziwill
Kularze Brzesc - Olimpiakos Smargonsk
Kopniecia Grzmotu - MKS Soluck
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie

Kularze Brześć - Olimpiakos Smargońsk 0 - 4 (0 - 2)
Spodziewane zwycięstwo lidera ligi nad Kularzami.
CKS Konstantynopol - Bayern München 0 - 3 (0 - 2)
Hit kolejki. Kolejna bolesna porażka cesarskich z Konstantynopola.
Kopnięcia Grzmotu - MKS Sołuck 1 - 0 (0 - 0)
Skromne zwycięstwo lwowian nad sołucczanami.
RCD Valencia - Pogoń Radziwiłł 0 - 4 (0 - 2)
Po pierwszym zwycięstwie w sezonie, RCD Valencia ponosi kolejną srogą porażkę.
Karlsruher FC - Orzeł Kraków 5 - 0 (5 - 0)
Bez niespodzianki - zwycięstwo niemieckiego zespołu nad ostatnią drużyną w tabeli. Pierwszy gol padł już w 1. minucie, ostatni (piąty) w 34'. Przez pozostałą godzinę chłopaki z obu drużyn biegali sobie bez celu po boisku.

Orzeł Kraków - RCD Valencia
MKS Soluck - Bayern München
Orania Tarnów - C.K.S. Konstantynopol
Pogoń Radziwiłł - Olimpiakos Smargońsk
Karlsruher FC - Kopnięcia Grzmotu
Hitem kolejki będzie spotkanie Pogoń Radziwiłł - Olimpiakos Smargońsk, ale nie mniejszych emocji należy spodziewać sie po meczu Karlsruher FC - Kopnięcia Grzmotu.
- Pavel van der Gibson
Jakby ktoś potrzebował herbu tudzież stroju klubowego, to zapraszam do skorzystania z oferty Gibson Sport