Chyba można to tak ująć. Pozostaję ja ten sam, ale postać będzie niejako nowa.Karl von Wettin pisze: ↑29 sty 2023, 22:09 Czyli Wasza Wielkoksiążęca Mość już jest tak jakby "nowym człowiekiem"? [...]
Tylko właśnie nie wiem czy poprzednie akty przeze mnie wydane zmienić na takie z datą 1922, co by wskazywało definitywne, że od tego roku panuję i będziemy teraz postrzegać w ten sposób historię czy też zostawić. Na pewno nie ma zbytnio mowy o "uśmierceniu" tej postaci/tego konta w celu pokazania, że od teraz jest nowy Fryderyk.
Mam pytanie o pańskiego v-ojca czy to jest postać historyczna? Nie mogę bowiem znaleść takich imion spośród żadnych władców księstw i królestwa Saksonii, na Wikipedii. Dlatego jeśli to faktyczna postać, to chętnie chciałbym przeczytać o nim jego artykuł na wiki.
WCM, nie chodzi o takie dosłowne zmienianie się, lub awatara itd. Chodzi jedynie o zmianę taką aby lepiej dane i pewne fakty pasowały do narracji. Wiadomo, że to mikronacje tu wszystko jest możliwe, ogranicza nas wyobraźnia, jednak uważam, że lepiej abym zmienił te informacje, dane. Każdy może zrobić sobie co zechce.August von Hohenzollern pisze: ↑30 sty 2023, 16:31 Panowie
Oczywiście można się zmieniać, ale mnie podoba się moja postać, mój Avatar. Dużo rzeczy pomijamy milczeniem, np. I WŚ i nic się nie dzieje.
Wasza Cesarska Mość, mógłby być młodszym synem Fryderyka III Hohenzollerna, co by tłumaczyło dlaczego Wilhelm II "był władcą przed Wami" (oczywiście w historii przed internetowej). Po jego Abdykacji, był ten pierwszy cesarz internetowy, który został obalony i potem nastąpiło Wasze panowanie od roku 1921. Fajna historia i początek biografii ?
Jeśli Cesarz się zainteresował i pomysł mój się spodobał to mogę w niedalekiej przyszłości napisać dalszą część waszej biografii na wzór tego co robiłem ja sam, ale i inni władcy niemieccy.