Karl von Wettin pisze: ↑16 lip 2023, 14:37
Ernestyńskiego nie odnawiałem.
Jeśli chodzi o moje własne ordery to będzie tak:
W wersji że obecnie jestem synem swojej poprzedniej postaci.
Odznaczenia cesarskie
-Medal Zwycięstwa
+wszystkie odznaczenia państwowe.
Odznaczenia cesarskie sprzed "Przeskoku"
-Order Orła Czarnego
-Order Orła Czerwonego drugiej i trzeciej klasy
-Order Korony drugiej, trzeciej i czwartej klasy,
Zdaje mi się, że Order Ernestyński był pojawił się na naszym tutejszym forum w waszym dziale dekretów. Poza tym, jesli był nadawany, to też jak mógłbym go tu nie dać.
Co do odznaczeń, (a dokładnie medali). Nie mogę do panelu, do systemu, na forum wrzucić baretki tego medalu zwycięstwa, za poskromienie bolszewików w Rosji, lub medalu zwycięstwa za kampanię w Walonii. Dajcie mi link, albo obrazek takiej baretki z wikipedii (najlepiej aby jej rozdzielczość była, miała 180px) to wtedy wam wstawię i dam, przyczepię do profilów.
Co do odznaczeń cesarskich (a raczej pruskich, a w naszych realachiach, gdzie potencjalnie każdy nawet nie Hohenzollern mógłby być cesarzem, to określenie cesarskie jest bardzo zbędny. Obecnie Cesarz nie ma ani wyznaczonego, ani potencjalnego następcy tronu cesarskiego, także wedle konstytucji, po abdykacji, lub śmierci cesarza my władcy państw związkowych Cesarstwa Niemieckiego, zadecydujemy na Zgromadzeniu Narodowym o przyszłym władcy.), to jak napisał Cesarz należy tylko najwyższe odznaczenie umieścić. Zatem raczej się zgadza, ale proszę jeszcze sprawdzić.
UWAGA! Gdyby komuś, coś się nie zgadzało, to proszę pisać, komu czego brakuje, albo co źle nadałem.