Wieści z zagranicy
- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Re: Wieści z zagranicy
Ciekawe czy uda się im ustabilizować i istnieć. Czy może, czego im nie życzę, po paru tygodniach wszyscy zapomną o tej próbie
JCM August von Hohenzollern
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Oby nie upadli. Dobrze jakby państwo znajdujące się na Vaarlandzie były aktywne i działały. To jest interes wszystkich. Bo można na tym korzystać i budować coś nowego.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Podczas mojej wizyty dyplomatycznej w Rusowii podpisałem kilka umów międzynarodowych: http://rusowia.ct8.pl/viewtopic.php?t=112

- Aleksandr Romadonow • Stempel
- wyksztalcenie: Wyższe
Niezwykle się cieszymy, że będziemy mogli rozwijać naszą współpracę. Mam nadzieję, że nasze narody staną się sobie bliskie.
Z Bożej Łaski Cesarz i Samodzierżca Rusowii
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Aktualizacja na stronie z nowinami. Od dziś można się zalogować.: https://nowiny.stempel.org.pl/index.php
Nie wiem za bardzo co to zmienia, ale jest różnica. Żeby wiedzieć więcej trzeba by poszperać na forum Leocji...
Nie wiem za bardzo co to zmienia, ale jest różnica. Żeby wiedzieć więcej trzeba by poszperać na forum Leocji...

Nowiny, "powiadomienia globalne"Friedrich von Baden pisze: ↑22 paź 2023, 22:53 Aktualizacja na stronie z nowinami. Od dziś można się zalogować.: https://nowiny.stempel.org.pl/index.php
Jest to część wdrażanego przeze mnie systemu "globalnych powiadomień", działający w oparciu o stempel.
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
A te globalne powiadomienia mają działać tak jak normlane powiadomienia na forum?Anszlus pisze: ↑23 paź 2023, 18:29Nowiny, "powiadomienia globalne"Friedrich von Baden pisze: ↑22 paź 2023, 22:53 Aktualizacja na stronie z nowinami. Od dziś można się zalogować.: https://nowiny.stempel.org.pl/index.php
Jest to część wdrażanego przeze mnie systemu "globalnych powiadomień", działający w oparciu o stempel.

Tak, mają wyświetlać te powiadomienia z for, które mają u siebie skrypt, na ten moment są to 4 państwa.Friedrich von Baden pisze: ↑23 paź 2023, 19:03A te globalne powiadomienia mają działać tak jak normlane powiadomienia na forum?Anszlus pisze: ↑23 paź 2023, 18:29Nowiny, "powiadomienia globalne"Friedrich von Baden pisze: ↑22 paź 2023, 22:53 Aktualizacja na stronie z nowinami. Od dziś można się zalogować.: https://nowiny.stempel.org.pl/index.php
Skrypt jest zrobiony pod phpbb 3.3.x
Główne założenie, to żeby zobaczyć, że ma się powiadomienie na forum, na którym się nie spędza swojej głównej aktywności w mikro.
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Bardzo fajna funkcjonalność. Czy można gdzieś pobrać ten skrypt? Chętnie bym go wgrał na nasz serwer aby CN też wzięło w tym udział.Anszlus pisze: ↑23 paź 2023, 19:21Tak, mają wyświetlać te powiadomienia z for, które mają u siebie skrypt, na ten moment są to 4 państwa.Friedrich von Baden pisze: ↑23 paź 2023, 19:03A te globalne powiadomienia mają działać tak jak normlane powiadomienia na forum?Anszlus pisze: ↑23 paź 2023, 18:29
Nowiny, "powiadomienia globalne"
Skrypt jest zrobiony pod phpbb 3.3.x
Główne założenie, to żeby zobaczyć, że ma się powiadomienie na forum, na którym się nie spędza swojej głównej aktywności w mikro.

- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Popieram prośbę Jego Książęcej Mości
JCM August von Hohenzollern