Tak oczywiście, choć w tym przypadku trafią się zespoły z pogranicza parametrów CN. W strefie spadkowo-awnasowej poziom jest wyrównany.Friedrich von Baden pisze: ↑04 lut 2024, 12:56 oby udało się utrzymać w Dywizji A. Wtedy chyba mamy szanse na lepsze losowanie grup prawda @Heinz-Werner Grüner ?![]()
Reprezentacja Cesarstwa Niemieckiego w Piłce Nożnej
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Discord: Heinz-Werner Grüner#
- Kontakt:
Re: Reprezentacja Cesarstwa Niemieckiego w Piłce Nożnej
H.W.Grüner
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Czeka nas zatem ciekawa końcówka sezonu. Zobaczymy jakie będą wyniku logowania grup.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

- Kontakt:
W razie czego mogę na bieżąco informować jak "losowanie" (które nota bene wcale losowaniem nie jest) będzie przebiegać. To też jest w sumie fajna okazja do fabularyzacji takie losowanie. Można się do niego nieco wcześniej przygotować, jeśli tylko ma sie materiały gootwe.Friedrich von Baden pisze: ↑05 lut 2024, 0:45 Czeka nas zatem ciekawa końcówka sezonu. Zobaczymy jakie będą wyniku logowania grup.
H.W.Grüner
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Z wielką chęcią zrobiłbym na forum Cesarstwa w wątku mundialowym takie losowanie, niejako na żywo. Podobnie z resztą robiła chyba MAW i Sarmacja. Także chętnie skorzystam z tych materiałów..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2024, 9:24W razie czego mogę na bieżąco informować jak "losowanie" (które nota bene wcale losowaniem nie jest) będzie przebiegać. To też jest w sumie fajna okazja do fabularyzacji takie losowanie. Można się do niego nieco wcześniej przygotować, jeśli tylko ma sie materiały gootwe.Friedrich von Baden pisze: ↑05 lut 2024, 0:45 Czeka nas zatem ciekawa końcówka sezonu. Zobaczymy jakie będą wyniku logowania grup.

- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
@Karl von Wettin nie daliście mi znać w sprawie mojej wiadomosci prywatnej na temat reprezentacji Niemiec. Co myślicie o tych radach itd.

- Kontakt:
No to jak już będzie wszystko jasne to drogą prywatną dogramy szczegóły.Friedrich von Baden pisze: ↑06 lut 2024, 10:57Z wielką chęcią zrobiłbym na forum Cesarstwa w wątku mundialowym takie losowanie, niejako na żywo. Podobnie z resztą robiła chyba MAW i Sarmacja. Także chętnie skorzystam z tych materiałów..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2024, 9:24W razie czego mogę na bieżąco informować jak "losowanie" (które nota bene wcale losowaniem nie jest) będzie przebiegać. To też jest w sumie fajna okazja do fabularyzacji takie losowanie. Można się do niego nieco wcześniej przygotować, jeśli tylko ma sie materiały gootwe.Friedrich von Baden pisze: ↑05 lut 2024, 0:45 Czeka nas zatem ciekawa końcówka sezonu. Zobaczymy jakie będą wyniku logowania grup.![]()
H.W.Grüner
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Spoko nie ma problemów. Zgłoszę się.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 lut 2024, 22:01No to jak już będzie wszystko jasne to drogą prywatną dogramy szczegóły.Friedrich von Baden pisze: ↑06 lut 2024, 10:57Z wielką chęcią zrobiłbym na forum Cesarstwa w wątku mundialowym takie losowanie, niejako na żywo. Podobnie z resztą robiła chyba MAW i Sarmacja. Także chętnie skorzystam z tych materiałów..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2024, 9:24
W razie czego mogę na bieżąco informować jak "losowanie" (które nota bene wcale losowaniem nie jest) będzie przebiegać. To też jest w sumie fajna okazja do fabularyzacji takie losowanie. Można się do niego nieco wcześniej przygotować, jeśli tylko ma sie materiały gootwe.![]()

- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 lut 2024, 22:57 Szalenie miło mi ogłosić - teraz już oficjalnie, że popularna marka odzieżowa należąca do "koncernu odzieżowego" FBI Nadel - SPIELER została sponsorem technicznym nadchodzących wielkimi krokami mistrzostw mikroświata w piłce nożnej. Tak zwany v-mundial odbywający się w Cesarstwie Niemieckim na pewno potrzebował mocnego bodźca do działania. Spieler jako sponsor techniczny ma za zadanie właśnie to zapewnić.
Od dnia dzisiejszego Spieler i Niemcy zawarli ścisłą współpracę. Zacznijmy od prezentacji trykotów w jakich będą grać podczas v-mundialu reprezentanci gospodarzy.
Powyżej widzą państwo koszulki tzw. domowe i wyjazdowe, w jakich będą rozgrywać swoje spotkania Niemcy.
Czerń w pierwszej pozycji, z białym pasem na piersi, a po środku herb Rzeszy z orłem czarnym. Kołnierz w wersji polo nawiązujący do retro klimatu mikronacji w kolorze białym.
Na drugi komplet Cesarscy wybrali czystą biel, ale na środku nadal zachowany jest herb Rzeszy z orłem czarnym. Kołnierz w wersji polo nawiązujący do retro klimatu mikronacji w kolorze czarnym.
Oba stroje mają naniesiony na kolor właściwy wzór zwany ezetą, dodający majestatycznego klimatu i podnoszący rangę w odbiorze wizualnym.
Całość strojów, ze spodenkami i getrami wygląda następująco:
Spieler nie byłby sobą gdyby nie zaproponował czegoś od siebie.Strój bramkarski :
Strój treningowy :

- Kontakt:
Właśnie się zastanawialem czy ja to wkleiłem w Cesarstwie!
Dzięki.
H.W.Grüner
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Aby obywatele cesarstwa byli tego świadomi to już wkleiłem ja.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lut 2024, 14:16 Właśnie się zastanawialem czy ja to wkleiłem w Cesarstwie!Dzięki.
Na przyszłość mam sprawę, bo my na forum nie mamy BBCode na pismo, czy mógłbym na priv np. Discord otrzymać ten kod co sie umieszcza w panelu admina w ustawieniach aby móc dodać taki BBCode pismo?
Jak coś to opłaciłem już naszą umowę: