W Deutsches Reich mi się podoba,choć oczywiście są pewne niedomówienia, typu co się właściwie stało z niektórymi niemieckimi koloniami jak Tsingtao czy Kaiser Wilhelm Land?
Zrzeknięcie się obywatelstwa
- Sebastian Schulz • Stempel
Re: Zrzeknięcie się obywatelstwa
Meine Herren, spokojnie!

W Deutsches Reich mi się podoba,choć oczywiście są pewne niedomówienia, typu co się właściwie stało z niektórymi niemieckimi koloniami jak Tsingtao czy Kaiser Wilhelm Land?
)
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Najzwyczajniej skoro nie było ludzi wystarczająco, to nikt o tych koloniach nie pisał, więc nie robiliśmy działów po co trzymać więcej działów na forum i tylko sobie sztucznie powiększać forum. I tak mamy spore forum, a można powiedzieć stosunkowo mało aktywnych obywateli...Sebastian Schulz pisze: ↑14 lip 2024, 23:36 Meine Herren, spokojnie!![]()
W Deutsches Reich mi się podoba,choć oczywiście są pewne niedomówienia, typu co się właściwie stało z niektórymi niemieckimi koloniami jak Tsingtao czy Kaiser Wilhelm Land?)
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

- Sebastian Schulz • Stempel
No cóż, trochę racji w tym jest.
Oczywiście, przynajmniej chwilowo.
Mam nadzieję, że zrobimy z tym porządek, bo Chiny to wielki rynek zbytu na towary Deutsches Reich, przykładowo XD
Mam nadzieję, że zrobimy z tym porządek, bo Chiny to wielki rynek zbytu na towary Deutsches Reich, przykładowo XD
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Oczywiście pamiętamy, że nasze kolonie są narracyjne, (nie istnieją w wymiarze Mikronacyjnym) podobnie jak Chiny.Sebastian Schulz pisze: ↑15 lip 2024, 10:27 No cóż, trochę racji w tym jest.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc