Komitet organizacji V-Mundialu Niemcy 1924
- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Re: Komitet organizacji V-Mundialu Niemcy 1924
Jestem za piłka
Jestem za Orłem, zastanawiam się tylko czy koszulka nie powinna być biała, bo nie są się zrobić czarnych spodni
Jestem za starymi boiskami
Jestem za Orłem, zastanawiam się tylko czy koszulka nie powinna być biała, bo nie są się zrobić czarnych spodni
JCM August von Hohenzollern
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
- Fryderyk Orański • Stempel
- Generaloberst

- wyksztalcenie: doktor net
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Okej, dziękuję za sprecyzowanie.August von Hohenzollern pisze: ↑12 sie 2023, 13:31 Jestem za piłka
Co do tematu boisk, to Herr Zygmunt Szuman przekopiował 4 opisy boisk, które zrobiłem poprzednio. WCM, proszę o pomoc i dosłanie podobnych opisów do reszty boisk. Ten apel kieruję jednak również do Króla Karola, do drugiego Króla Karola, do Panów Michaela Boyma, Zygmunta Szumana, Sebastiana Schulza itd. Panowie proszę pomóżcie i włączcie się w to wspólne nasze dzieło.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

- Sebastian Schulz • Stempel
Guten Tag, Mein Kaiser i szlachetni panowie! 
Projekt piłki mi się jak najbardziej,ale z tym piłkoptakiem już znacznie gorzej przez te znaczne ilości szarości ...
Projekt piłki mi się jak najbardziej,ale z tym piłkoptakiem już znacznie gorzej przez te znaczne ilości szarości ...
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Discord: Heinz-Werner Grüner#
- Kontakt:
Wprawne oko fana mikrofutbolu zauważyło na pewno, że ostateczna data zgłaszania kandydatur na organizację jubileuszowego bo XXV V-Mundialu już minęła. W związku z powyższym pragnę poinformować, jako nadworny informator Szanownego Gremium Trenerów-Delegatów MUP, że "do walki" o to jakże prestiżowe wydarzenie staną dwie nacje.
W kolejności alfabetycznej los przydzielił pierwszeństwo Lumerii. Przedstawiciele z tego młodego królestwa po raz pierwszy staną w szranki o prawo organizacji mundialu, ale z werwą ruszyli do przygotowań.
OFICJALNY WĄTEK : https://lumeria.pl/?nowiny=1&watek=2587&ile=9#9
więcej o stadionach: https://lumeria.pl/?nowiny=1&watek=2584&ile=14#14
Drugą z nacji, która już trzeci raz z rzędu, podejmuje próby organizacji tej imprezy to Niemcy. Czy niestrudzeni przedstawiciele tego cesarstwa w końcu osiągną sukces? Zapewne doskonale wiedzą co należy zrobić by cel osiągnąć.
OFICJALNY WĄTEK: viewtopic.php?t=540&sid=c6e98af0293d359 ... a0cce6a1ee
Proszę również trenerów drużyn Lumerii i Niemiec o ewentualne aktualizacje linków. Moją rolą jest wspomagać, ale nie jestem w stanie chyba wszystkiego wyśledzić.
Jakkolwiek się wydarzy, czy wygra kandydatura Lumerii, czy Niemiec to wiadomo jedno, będą to pierwsze mikronacyjne mistrzostwa w piłce nożnej w tych krajach. Gdzie dokładnie? Przekonamy się po głosowaniu!
Jednocześnie informuję, że w dniu dzisiejszym zostanie uruchomione w systemie Xpert11 głosowanie, dostępne dla Trenerów-Delegatów w sprawie organizacji. W związku z okresem wakacyjnym potrwa ono przez trzy tygodnie. Zakończy się 3 września (niedziela) o 23:59:59.
W kolejności alfabetycznej los przydzielił pierwszeństwo Lumerii. Przedstawiciele z tego młodego królestwa po raz pierwszy staną w szranki o prawo organizacji mundialu, ale z werwą ruszyli do przygotowań.
OFICJALNY WĄTEK : https://lumeria.pl/?nowiny=1&watek=2587&ile=9#9
więcej o stadionach: https://lumeria.pl/?nowiny=1&watek=2584&ile=14#14
Drugą z nacji, która już trzeci raz z rzędu, podejmuje próby organizacji tej imprezy to Niemcy. Czy niestrudzeni przedstawiciele tego cesarstwa w końcu osiągną sukces? Zapewne doskonale wiedzą co należy zrobić by cel osiągnąć.
OFICJALNY WĄTEK: viewtopic.php?t=540&sid=c6e98af0293d359 ... a0cce6a1ee
Proszę również trenerów drużyn Lumerii i Niemiec o ewentualne aktualizacje linków. Moją rolą jest wspomagać, ale nie jestem w stanie chyba wszystkiego wyśledzić.
Jakkolwiek się wydarzy, czy wygra kandydatura Lumerii, czy Niemiec to wiadomo jedno, będą to pierwsze mikronacyjne mistrzostwa w piłce nożnej w tych krajach. Gdzie dokładnie? Przekonamy się po głosowaniu!
Jednocześnie informuję, że w dniu dzisiejszym zostanie uruchomione w systemie Xpert11 głosowanie, dostępne dla Trenerów-Delegatów w sprawie organizacji. W związku z okresem wakacyjnym potrwa ono przez trzy tygodnie. Zakończy się 3 września (niedziela) o 23:59:59.
H.W.Grüner
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Doprawdy trzeci raz staramy się o organizacje mundialu? Zdawało mi się, że raptem drugi... 

- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Jak to trzeci mnie też wydaje się że drugi.
Kiedy był trzeci ?
Kiedy był trzeci ?
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
No właśnie też mnie to zdziwiło. Bo teraz jest druga nasza próba. W poprzednim roku, czy też jeszcze w tym, tego konkretnie nie pamiętam, jednak jedno na pewno wiem, że to były przygotowania do tego mundialu do odbył się w Insulii i Winkulii.August von Hohenzollern pisze: ↑12 sie 2023, 18:32 Jak to trzeci mnie też wydaje się że drugi.
Kiedy był trzeci ?
Czyli staraliśmy się o organizację XXIV V-Mundialu, oraz teraz staramy się o organizację XXV V-Mundialu. Zatem mnie wychodzą łącznie dwie próby. Zatem wychodzi, że Herr Heinz von Werner-Grüner zwyczajnie popełnił błąd...

- Zygmunt Szuman • Stempel
- Leutnant

- wyksztalcenie: średnie
-
Odznaczenia Bawarskie
Stadiony do opisania to Grundig Stadion (Bawaria), Waldstadion Frankfurt (Hesja), Waldstadion Leipzig (Saksonia), Eintracht-Stadion (Brunszwik).
Waldstadion Frankfurt (Hesja)
Stadion Miejski we Frankfurcie zlokalizowany przy Landstraße 362 został oddany do użytku w 1923 roku, w ramach przygotowywania się Cesarstwa Niemieckiego do organizacji XXV V-Mundialu. Obiekt powstał na miejscu poprzedniego stadionu o tej samej nazwie. Obiekt jest niezwykle kameralny - może pomieścić maksymalnie około 10 000 kibiców. Wokół stadionu, prócz trybun siedzących znajdują się także zadaszona sekcja dla dziennikarzy i komentatorów, oraz budynek z oddzielnymi szatniami dla gości i gospodarzy. Arena Sportowa przyciąga lokalnych fanów sportu. Co niedzielne mecze rozgrywa tutaj drużyna Eintrachtu Frankfurt.
- Michael Boym • Stempel
- Discord: michaelboym
- wyksztalcenie: matura
-
Odznaczenia Bawarskie
A może stadiony by opisywali władcy danego kraju. Jak napisał Herr Szuman, wychodzi na to, że jeden obiekt jest w Saksonii, drugi zaś w Bawarii. Pozostanie jeszcze ten w Brunszwiku, ale to mógłby go opisać Herr Szuman.
Od siebie jednak pragnę dorzucić projekty pucharów:

Od siebie jednak pragnę dorzucić projekty pucharów:

- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Piękne, nic dodać nic ująć