Strefa Kibica

Przygotowania do 25. Mistrzostw Mikroświata w piłce nożnej!
Awatar użytkownika
Friedrich von Baden Stempel
Generalleutnant
Generalleutnant

Odznaczenia Pruskie

Odznaczenia Bawarskie

Odznaczenia Saskie

Odznaczenia Badeńskie

Re: Strefa Kibica

Post autor: Friedrich von Baden »

Moi drodzy!

Minął już jakiś czas od zakończenia mundialu. Drużyny z podium zostały udekorowane. Nadszedł czas na podsumowania i podziękowania.

Po pierwsze dziekuję całemu sztabowi organizacyjnemu za zaangażowanie pomoc oraz wsparcie. Dziękuję trenerom za walkę. Dziękuję osobom, które wzięły udział w różnych konkursach. Dziękuję osobom, które kibicowały i aktywne udzielały się czy to w x11, na naszym forum lub forach swoich państw. Dziękuję wszystkim za obecność, dziękuję MUP, dziękuję za możliwość zorganizowania tego całego turnieju.

To była fantastyczna przygoda pełna emocji i niespodzianek. Mam nadzieję, że wszyscy bawili się równie dobrze jak ja i że niedługo spotkamy się ponownie na kolejnym v-mundialu. Pewnie nie spotkamy się w Cesarstwie Niemieckim, choć kto wie, może za jakiś czas... :) Daliśmy z siebie wszystko i myślę, że osiągnęliśmy sukces. ;)

Gratulacje dla całego podium, a szczególnie dla mistrza – Starosarmacji. Dziękuję pozostałym za rywalizację i udział. Życzę wszystkim trenerom dalszych sukcesów!
Nagrody za v-mundial zostały dziś wypłacone selekcjonerom zwycięskich drużyn.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
Friedrich III., Großherzog von Baden, Herzog von Zähringen

Obrazek
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

Re: Strefa Kibica

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Nagroda już doszła, dziękuję. :)

Jeszcze raz gratuluję świetnej organizacji i dziękuję za wspólną zabawę :)
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial '24”