Mamy przyjemność przedstawić Wam efekt pracy redakcji Radia Mikronacje w ostatnich dniach. Przygotowaliśmy Ranking najbardziej wpływowych mikronautów, w którym oceniliśmy i zestawiliśmy kilkanaście osób z naszego uniwersum, których wpływ na nasze v-życie jest największy. Powstał on na podstawie ocen jury składającego się z sześciu osób (Anastasia Windsachen, Gaetano Kohlmeise, Robert Drenin, Krzysztof Windsor, Damiano Robingren, Pavel van der Gibson). Pod uwagę braliśmy codzienną działalność, oddziaływanie na swoje państwo oraz wpływ na wygląd całego mikroświata. Poza tym patrzyliśmy na zaangażowanie, skuteczność, odpowiedzialność czy jakość pomysłów. To wszystko przełożyło się na stworzenie poniższego rankingu, do którego przejrzenia serdecznie zapraszamy. Jeśli macie swoje przemyślenia na ten temat i chcielibyście się nie zgodzić bądź zgodzić z oceną, komentarze są do Waszej dyspozycji.
Ranking najbardziej wpływowych mikronautów
- Pavel van der Gibson
Ranking najbardziej wpływowych mikronautów
Kanclerz Księstwa Sarmacji
- Friedrich von Baden • Stempel
- Generalleutnant
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Re: Ranking najbardziej wpływowych mikronautów
Ranking ciekawy, choć zabrakło mi w nim mojej osoby...
Co prawda może mój wpływ na mikroświat poza Vaarlandem, jest raczej niewielki, zwykły. Lecz w skali tego jednego kontynentu, to wydaje mi się, że moja osoba co nieco się przyczynia do tego jaki on jest, jaki był.
No nie mniej to szczegół.
Co prawda może mój wpływ na mikroświat poza Vaarlandem, jest raczej niewielki, zwykły. Lecz w skali tego jednego kontynentu, to wydaje mi się, że moja osoba co nieco się przyczynia do tego jaki on jest, jaki był.
No nie mniej to szczegół.
Friedrich III., Großherzog von Baden, Herzog von Zähringen
- Wilhelm von Ber.-Hohenzollern
- wyksztalcenie: lekarz
Re: Ranking najbardziej wpływowych mikronautów
Bardzo ciekawe, choć nie znam części z osób tutaj będących.
Wilhelm August Friedrich von Hohenzollern
Prinz von Preußen
Leutnant des Deutsches Heer,
Firmeninhaber (właściciel firm): Mauser-Werke, Fokker, Theodor Bergmann Industriewerke, Rheinmetall AG, Deutsche Waffen-und Munitionsfabriken,
Leutnant des Deutsches Heer,
Firmeninhaber (właściciel firm): Mauser-Werke, Fokker, Theodor Bergmann Industriewerke, Rheinmetall AG, Deutsche Waffen-und Munitionsfabriken,