Nazywam się Benedykt Krakowski vel Potocki i pochodzę z sąsiedniego RON. Jestem duchownym Kościoła Świętego i świeżo upieczonym szlachcicem. Przybyłem w zarówno w celach turystycznych jak i w interesach

Bardzo dziękuję Waszej Cesarskiej Mości za przywitanie. Co do poprowadzenia wspólnoty kościelnej jest to propozycja, którą poruszę na Soborze. U nas właśnie rozpoczął się Sobór, który omawia różne kwestie między innymi wyjście poza granice RON. Osobiście jestem bardzo pozytywnie nastawiony do propozycji Waszej Cesarskiej MościAugust von Hohenzollern pisze: ↑13 sty 2025, 21:14 Serdecznie zapraszamy do Cesarstwa.
Może Wasza Ekscelencja chciałby poprowadzić u nas kościół?
Bardzo serdecznie dziękuję za miłe powitanie
Dziękuję za przywitanieKarl von Wettin pisze: ↑15 sty 2025, 15:10 Witam Waszą Wielebność. Chyba tak należy się zwracać do księdza.
Ze swej strony zapraszam do zwiedzania Saksonii i Tyryngii. Zapraszam również do odwiedzenia zamku Książ jeśli będzie ksiądz na Śląsku.
Dziękuję Waszej Wysokości. Również bardzo chętnie skorzystam z odwiedzinKarl von Württemberg pisze: ↑16 sty 2025, 10:47 Witam Pana Potockiego, zapraszam do Stuttgartu w wolnym czasie.